Wie zit er achter Flits en Klik?

Dat ben IK Bianca Dijck. Ik ben fotograaf in hart en nieren en heb altijd wel een beeld in mijn hoofd als ik maar iets zie of beleef.

In woorden vertel ik u wie ik ben: Liefde voor Fotografie, Apple verslaafd, Love my Cat’s Billy en Nala, Echtgenoot, Pittig, Perfectionistisch, Creatief, dol op Sushi, NIKON, Family, Chris, ook Verpleegkundige zijn in het ziekenhuis,

Mijn fotografie is een heel belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Alles wat ik zie,  zie ik vaak in frames. Ik kijk verder dan alleen te roepen mooi.

Mijn specialiteit in de fotografie? Teveel om op te noemen. Ik houd van fotografie dus ik fotografeer dan ook alles. Ik wil niet in een hokje worden gestopt met 1 ding. Er is zoveel leuks om te fotograferen dan is dat toch zonde om te laten liggen.

Bij mij kan iedereen terecht voor:

Zwangerschapshoots, New Born, Baby- en Kids fotografie, Familie, Bruidsreportages, Glamour/ en Nude shoots met visagie, Kinderfeestjes, Vrijgezellendag, Evenementen/Concerten/ Festivals/ Cd-presentaties en Bedrijfsfotografie voor zakelijke portretten of een mooi beeld van je bedrijf.

Hiernaast doe ik ook nog Natuurfotografie/ Macrofotografie/ Reisfotografie/ Foodfotografie /Eigen werk

Zoals je leest genoeg om uit te kiezen. Een heerlijk beroep waar ik helemaal in op ga en steeds weer anderen laat genieten van mijn beelden.

Ik werk op locatie en in mij studio wat van alle gemakken is voorzien.

Dus ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan maar eens in mijn portfolio en ik houd ook een leuke blogpost bij waar leuke weetjes en acties in komen te staan.

En wie weet ga ik binnenkort wel met jou aan de slag!!