dec
2015

12 |

Posted by
No comments
Blof013 4 logo

 

Gisterenavond stond Blof de zeeuwse popgroep op het poppodium 013 in Tilburg. Daar gingen ze helemaal uit hun dak in de vernieuwde Main zaal. Ze vonden het net of ze in Ahoy stonden zo mooi en groot, en wat een mensen.

Eenmaal spelen ging het los. wat een energie hebben de mannen van Blof heerlijk om te zien.

 

Blof013 6 1

Er zijn maar weinig nederpopbands die zo’n creatief en gevarieerd oeuvre opgebouwd hebben als BLØF. De Zeeuwse groep rond zanger Paskal Jakobsen bestaat al bijna 23 jaar, en weet nog met ieder album te verrassen. Voor ‘Umoja’ (2006) bijvoorbeeld reist de band de wereld over om met diverse artiesten te musiceren en met de Amerikaanse groep Counting Crows wordt ook succesvol samengewerkt. ‘Alles Blijft Anders’ (2011) is dan weer een ouderwets rockalbum.

Blof013 8 1

Op het meest recente album ‘In Het Midden Van Alles’ (2014) werkt de band samen met producer JB Meijers en alleskunner Ken Stringfellow (Big Star, Posies, R.E.M.). BLØF klinkt op de nieuwe schijf dieper, gelaagder en vooral urgenter dan ooit. Basgitarist Peter Slager: “We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij.”

Blof013 20 1 Blof013 11 1

BLØF wordt deze avond bijgestaan door Will Knox. Deze Britse singer-songwriter Will Knox combineert akoestische met elektronische composities.

Will Knox 9 logo Will Knox 7 logo Will Knox 4 logo

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>