dec
2015

16 |

Posted by
No comments

Afgelopen donderdag kregen de genomineerden bericht voor de Musical Award. Van de mooiste musical tot aanstormend talent en creatives. De aantal staat op 55 genomineerden.

 

Musicalawardnominatielunch 2

Vandaag was er een nominatielunch in VondelCS in Amsterdam. Mooie locatie en het weer deed het ook goed om lekker buiten in het park de groepsfoto en de afzonderlijke foto’s te maken.

De genomineerden als Tommie Christiaan als mannelijke bijrol in een grote musical (GREASE), Vera Mann vrouwelijke hoofdrol in een grote musical(Hartsvrienden) , Guido Spek als aanstormend talent (Hartsvrienden) en Creatives zoals Alex Klaassen, Leopold Witte waren aanwezig met nog vele andere genomineerden.

 

musical award nominatielunch 15-12-152

Het Musical Awards Gala is op woensdag 6 januari 2016 om 20.30 uur live te zien bij AVROTROS op NPO 1. gepresenteerd door Frits Sissing in het Beatrix Theater in Utrecht.

We zijn benieuwd wie de Award mee naar huis mag nemen. Stiekem willen ze hem allemaal natuurlijk maar per groep kan er maar 1 de winnaar zijn.

Hier een Link naar De homepage/video van vandaag van  bron AVROTROS

http://www.npo.nl/nominatielunch-musical-awards-gala-2016/15-12-2015/POMS_AT_2787035

musical award nominatielunch 15-12-151

 

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>