jan
2016

8 |

Posted by
No comments

Musical Award Gala 6/1/16
Mooie bijzondere avond waar vele prijzen te winnen viel.
Er was ook een bijzonder moment voor Joop van den Ende. Hij kreeg de Oeuvreprijs uitgereikt voor zijn grote verdiensten in de theaterwereld. Maar Joop kreeg de prijs niet zomaar van iemand uitgereikt. Niemand wist het dat ze zou komen, en was ook goed geheim gehouden tot het einde. De popdiva en Rockster Tina Turner reikte de prijs uit. Een select aantal fotografen mocht bij dit moment zijn ik ook ­čÖé ┬á om dit vast te leggen. Hier zie je een aantal foto’s van dit moment.musicalawardgala2016 1 logo musicalawardgala2016 2 logo musicalawardgala2016 71 logo musicalawardgala2016 73 logo musicalawardgala2016 76 logo

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>