jul
2016

25 |

Posted by
No comments
uitvoering de Dansfabriek 17-07-16

 

17 juli was het weer tijd voor de uitvoering van de Dansfabriek. Dit maal weer in theater de Bussel in Oosterhout na de verbouwing.Er waren 3 shows over de dag verdeeld, maar de dag ging zo snel voorbij dat ik het zelfs jammer vond dat we weer naar huis moesten. Theaterfotografie is ook zo leuk en mooi om te doen. spelen met het licht en de omgeving en de dansers op het podium. De gezichten maar ook de groepen en individueel.

Wat een show en wat een emotie en expressie is er af te lezen op de gezichten van de dansers/leerlingen.
Je hebt alle stijlen zoals, hiphop, modern, jazz ballet, kleintjes met tutu’s en ook de jongens zijn dit jaar goed vertegenwoordigd.

Iedereen heeft plezier. Het was wel stressen backstage volgens Tamara. want het is met zoveel leerlingen, hulpmoeders enz een heel georganiseer om alles in goede banen te krijgen. Maar zover ik het kon zien is dat allemaal goed gelukt.

Ik was er bij samen met Chris om voor Tamara de shows op foto te zetten en moet zeggen is goed gelukt weer.In totaal iets meer dan 2000 foto’s staan er nu online die iedereen gratis eraf kan downloaden. zodat je zelf een leuke aandenken heb van deze dag.

Tamara Snoeren je hebt jezelf samen met je leerlingen en je leerkrachten weer overtroffen, ik heb nu alweer zin in volgend jaar

hieronder staan de linkjes naar de albums met de foto’s

https://goo.gl/photos/QwCV7Dgm4efcRrxe7

https://goo.gl/photos/ngnChg3RCu4kBnpE9

https://goo.gl/photos/NutJdmk4gwtb7on28

https://goo.gl/photos/GM1QYUif7bP1kgQH6

Groetjes en veel kijk plezier Chris en Bianca

 

DeDansfabriek-17-07-16BiancaDijck 47 1

 

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>