apr
2018

2 |

Posted by
No comments

Gisteren was ik in het mooie Hoorn voor een foto-shoot met Ben Saunders en zijn vriendin Janita en kids Nikia, Stacey en de lieve Benji.

Elke keer word je warm onthaald en is er een ongedwongen en prettige sfeer waardoor ik zelf juist mijn inspiratie uit kan halen. Dit word nu de 4e shoot en ben daar zelf er trots op dit te mogen doen.

Nikia doet mee met The Voice Kids en doet het goed, ze is heel enthousiast en echt een meisje voor de showbizz, ze geniet ervan om te zingen. In de muziekkamer hebben we een aantal foto’s gemaakt dat ze stond te zingen met een mooie oude microfoon in haar handen en zingend op een liedje van de Spice Girls. Succes Nikia voor mij ben je al een artieste hoor!

 

Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de straten van Hoorn waar het op deze dag wel druk was 1e paasdag niet verwonderlijk natuurlijk. Stonden we bij een van de stadspoorten van Hoorn voor de eerste foto van de deze shoot.

De kleine Benji was aan het lachen dus die stond er mooi op.

Wat een mannetje alweer, over een precies een maandje 1 mei word hij 1 jaar.

We liepen een stukje verder en liepen een park in naar het IJsselmeer. Daar was een uitkijkpunt waar je mooi over het IJsselmeer heen kan kijken. Beneden bij het water lagen mooie stenen waar je mooi op kon staan. hier heb ik ook nog mooie foto’s kunnen schieten. Benji had er helaas even geen zin meer in maar wat een cutie foto heb ik toch nog kunnen maken. Hier word je toch gelijk verliefd op! Dat gezichtje onbetaalbaar.

Binnenkort weer een shoot maar dan alleen met de kleine Benji dus dan weer een blog van de Family Saunders

 

Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-19 Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-20

 

Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-22 Ben-Saunders-1-4-18-Bianca-Dijck-21

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>