apr
2018

24 |

Posted by
No comments

De kick of van het nieuwe musicalseizoen

Op maandag 23 april presenteerde Luxor Theater Rotterdam het nieuwe musicalseizoen aan de Nederlandse pers. Met meer dan 120 voorstellingen en 14 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootse musicalaanbod van Nederland. De hoofdrolspelers uit alle producties kwamen in kostuum/kap/grime in een watertaxi aan bij het nieuwe Luxor Theater. Eenmaal binnen vertelt musicalgoeroe Frits Sissing meer over Musicals aan de Maas en onthulde hij samen met de acteurs een gigantische afdruk van het campagnebeeld.

Maike Boerdam (Soof)
Oliver Ramsdale & Megan Armstrong (Cats)
René van Kooten (Evita & Bridges of Madison County)
Jon van Eerd (Charley)
Irene Kuiper (Addams Family)
Naomi van der Linden (Color Purple)
Lone van Roosendaal (Bridges of Madison County)
Bill van Dijk (Op Hoop van Zegen)
Dennis Willekens (Expeditie Eiland)
Diederik Rep & Gioia Parijs (De Sprookjessprokkelaar)
Rogier in ’t Hout (Marvelous)

Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-2 Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-3 Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-4 Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-5 Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-7 Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-8 Musicals-aan-de-maas-Bianca-Dijck-9

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>