feb
2018

27 |

Posted by
No comments

Afgelopen zaterdag 24 februari ging in premiere ” Zomer zonder Vrouw in Grou” in Theater Amstelveen. Bartho Braat bekend van GTST als Jef en Ernst Daniel Smid de klassieke zanger, hebben een stuk weggezet dat je echt wel aan het denken zet. Het verhaal gaat over twee mannen die hun vrouw hebben verloren, Peter zijn… Read more »

mrt
2017

19 |

Posted by
No comments

In het mooie DeLaMar theater in Amsterdam was afgelopen zaterdag 18 maart de premiere van Gare de Lyon. Met vele genodigden, zoals een groot aantal van de cast GTST, vrienden, familie en andere bekende van Jet en Bartho. Het was stil in de zaal en iedereen keek aandachtig naar het stuk. Op een iemand na… Read more »

nov
2016

25 |

Posted by
No comments

24 November 2016 is het zo ver. Dan viert John West samen met zijn fans zijn 10-Jarig jubileum in het Chasse theater in Breda. In deze spetterende show blik hij terug op de afgelopen 10 Jaar. Want ja, Hoe begon het allemaal ? Dat zul je deze avond allemaal horen en zien. Het opkomen van… Read more »

nov
2016

16 |

Posted by
No comments

Maandag 14 november was het zover de Sinterklaasboekjes werden uitgereikt aan de schrijvers. Dit werd gehouden in de OBA. De presentatie was in handen van Winston Gerstanowitz. De schrijvers zijn niemand minder dan Albert Verlinde, Katja Schuurman en haar vader Wim Schuurman en hoofdrolspeelster uit hun boek Sammie was er ook bij. De derde was… Read more »

nov
2016

16 |

Posted by
No comments

Zondag 13 november was het een speciale dag voor de meervoudig wereldkampioenkickbokser Nieky Holzken , hij lanceerde zijn eigen kledinglijn in samenwerking met het bekende merk Mybrand. Dit werd feestelijk gevierd bij de kledingwinkel little Diamonds van zijn vrouw, schoonmoeder en tante. Artiesten zoals Vinzzent , Mike Peterson, Xerxes Naseri en Dj Lorentz toonden samen… Read more »

okt
2016

14 |

Posted by
No comments

De theatertour van O’G3NE Three times a lady is van start gegaan. 13 oktober was de grote premiere in Dordrecht. In Schouwburg Kunstmin was het grote feest. Met grote neon Letters OG3NE op het podium en band gingen deze meiden van start. Ze zongen bekende en minder bekende liedjes en natuurlijk ook van hun nieuwe… Read more »

aug
2016

12 |

Posted by
No comments

Donata en Richard zijn vandaag 5 jaar getrouwd en ze wilde iets wat een ander nog niet gedaan heeft, lekker gek en leuk ook voor de kids. Ze vroegen of ik ook cakesmashes deed met meerdere personen. Tuurlijk alles kan bij Flits en Klik. Zo gezegd zo gedaan. Eerste instantie zou het in de studio… Read more »

jul
2016

25 |

Posted by
No comments

  17 juli was het weer tijd voor de uitvoering van de Dansfabriek. Dit maal weer in theater de Bussel in Oosterhout na de verbouwing.Er waren 3 shows over de dag verdeeld, maar de dag ging zo snel voorbij dat ik het zelfs jammer vond dat we weer naar huis moesten. Theaterfotografie is ook zo… Read more »