feb
2018

15 |

Posted by
No comments

Laura had met mij contact gehad en wilde graag dat ik haar bevalling vast kwam leggen. Of ik dit deed en kon.Ik moest zeggen ik slikte wel even want ik heb nog nooit een bevalling gezien, ja op tv maar verder niet in real life. Ik dacht er eigenlijk maar kort over na en zei Ja. Zo gezegd zo gedaan.

10 febr kreeg ik eindelijk het whats appje dat Laura weeën had en ik kon komen naar het ziekenhuis.

De auto ingestapt en naar het Amphia ziekenhuis gereden om daar te staan voor mijn eerste bevalling, mijn eerste geboortefotografie.

1 febr 2018 ben ik gestopt in dit ziekenhuis te werken als verpleegkundige dus was het wel speciaal nu om aan de andere kant nu te staan. Maar dan als fotograaf.

Op de kamer aangekomen was laura net even weg voor een epiduraal voor de pijnstilling te krijgen. Dus ik keek even rond in de kamer en maakte al wat foto’s voor mijn belichting.

Uiteindelijk duurde het nog even maar zo rond 19:00uur ging Laura toch meer weeën krijgen. Maar het zou niet lang duren volgens de verloskundige. Het ging allemaal best snel en voor ik het wist zag ik het hoofdje al komen en nog geen kwartier later lag Mckenzie al op haar buik en zagen we een mooi gezond meisje.

Ik zelf kreeg echt kippenvel van heel dit gebeuren en moest toch ook wel even slikken wat hier gebeurde. Het zal voor vele na kinderen gehad te hebben of ermee werken misschien wat meer gewoon zijn, maar vond dit echt zo bijzonder. Ook de ouders waren ook zo lief tegen elkaar en Sven de vader hielp Laura zo fijn, gewoon aandoenlijk om naar te kijken. Echte liefde dat weet ik zeker.

Na dit alles ben ik thuis gelijk naar de foto’s gaan kijken en ben ze gaan bewerken. De uitdrukkingen van elkaar, de verpleging en verloskundige waren echt heel lief en professioneel allemaal, gewoon het geheel smaakt naar meer. Ik ga zeker deze soort fotografie in mijn lijst zetten van to do.

Hieronder een aantal foto’s van “Mijn eerste Bevalling”

 

Bevalling-Laura-1 b&w Bevalling-Laura-8 b&w Bevalling-Laura-11 b&w Bevalling-Laura-13 Bevalling-Laura-15 b&w Bevalling-Laura-33 b&w Bevalling-Laura-38 b&w 1 Bevalling-Laura-55 b&w Bevalling-Laura-59 Bevalling-Laura-63 Bevalling-Laura-65 Bevalling-Laura-78 Bevalling-Laura-83

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>