nov
2016

16 |

Posted by
No comments

Zondag 13 november was het een speciale dag voor de meervoudig wereldkampioenkickbokser Nieky Holzken , hij lanceerde zijn eigen kledinglijn in samenwerking met het bekende merk Mybrand. Dit werd feestelijk gevierd bij de kledingwinkel little Diamonds van zijn vrouw, schoonmoeder en tante. Artiesten zoals Vinzzent , Mike Peterson, Xerxes Naseri en Dj Lorentz toonden samen met Nieky Holzken en Sjef Weber als eerste de shirts aan het publiek. De middag werd feestelijk afgesloten door bovengenoemde artiesten. De shirts zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel van Little Diamonds te Helmond of via www.littlediamonds.nl .
Vanaf maandag 12-12 start de nieuwe realityserie van Nieky Holzken en zijn familie op SpikeTv.

Mike Peterson staat er als een model, zijn nieuwe kleding te showen. De artiesten die deze middag er waren mochten mooie kleding uitzoeken van Little Diamonds.

niekyholzken-38-1

Artiesten mochten nieuwe kleding uitzoeken bij Little Diamonds.

niekyholzken-collage-2

Ook samen en apart gingen ze op de foto met de nieuwe Shirts van Nieky Holzken.

collage-4 collage-nieky

Na de presentatie werd er door Xerxes Naseri, Mike Peterson en Vinzzent gezongen, wat een mooi muzikaal tintje gaf. Dj Lorentz een hele jonge Dj draaide zijn plaatjes ook vanaf het podium. Ook een hele jonge fan van Vincent kreeg de kans om met hem zijn nieuwe liedje te zingen. Deze is pas uit maar ze kon hem zo meezingen.

collage-3

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>