aug
2015

17 |

Posted by
No comments

Afgelopen zaterdag gefotografeerd voor Muziek & Theater paradijs. Frank Boeijen was deze keer aan de beurt om op te treden in het mooie Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. OP dit theater ben ik intussen echt verliefd geworden. De omgeving, het podium, de artiesten en de muziek geven een sfeer waar iedereen van houd. De vogeltjes fluiten, de zon gaat onder, en dan komt de muziek tot leven. Frank Boeijen en zijn Band gaven een mooie show weg voor een uitverkocht theater. Na 30 jaar in het vak te zitten boeit hij zijn fans nog steeds. De echte fans die voorin zaten weten alles over hun favoriete zanger te vertellen en zo met passie :).

As woensdag zijn Nick en Simon aan de beurt en do/vrij Racoon heerlijk om daar ook weer bij te zijn. Deze keer fotografeer ik dan voor Goodayzz, dus houd de site en Facebook in de gaten voor opnieuw mooie foto’s van deze optredens.frankboeijencaprera 17 frankboeijencaprera 16 frankboeijencaprera 8 frankboeijencaprera 7 frankboeijencaprera 5 frankboeijencaprera 4 frankboeijencaprera 3 frankboeijencaprera 23 frankboeijencaprera 19

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>