aug
2015

21 |

Posted by
No comments

Afgelopen woensdag en donderdag was ik weer te vinden in het mooie openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Nick en Simon met hun theatertour “Herinneringen”. Dit was ook de laatste van de hele tour en wel nummer 50. Het was een aaneenkoppeling van anekdotes en herinneringen aan hun opmars naar de lievelingen van Nederland. Daarbij zongen ze natuurlijk hun bekende liedjes als Suzanne, Pak maar mijn hand en we hadden ook de premiere hun nieuwste singel “Open je hart” van hun nieuwe album open die vandaag 21 aug word gelanceerd.

Nick&SimonCaprera19-08-15 13

 

RACOON

Met hun tour door Nederland waren ze weer terug in Bloemendaal. Met wat grappen en grollen maar ook heel serieus was Bart de leadzanger aan het vertellen. Hun liedjes zijn pakkend. zoals hun enigste Nederlandse lied Oceaan waarmee ze gelijk een grote nummer 1 hit hadden en verder Shoes of Lighting, Brick by Brick, No Mercy, Don’t Give Up the Fight galmde heerlijk door Caprera. De vogeltjes waren er zelfs stil van.

De volgende die op mijn agenda staat voor Caprera is niemand minder dan de feestganger Wolter Kroes. Dat word weer een heerlijk avondje met zang en dans. Hierbij kan je zeker niet stil blijven zitten op je stoel.

racooncaprera 1 logo

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>