sep
2015

28 |

Posted by
No comments

Vanochtend werd ik om 4:00uur wakker en snel even kijken buiten want de bloedmaan zou er vandaag zijn.

Een mooie ronde maan, rood en daarna de eclips. Maar mijn bedje lag toch wel heerlijk dus snel terug. Ik kon niet meer slapen en uiteindelijk om 5:00uur eruit gegaan en mijn spullen gepakt. Het jammere was dat de rode gloed al weg was en de maan op de helft van de eclips was ,maar uiteindelijk toch nog een aantal mooie foto’s kunnen schieten. Je merkt met fotograferen hoe snel eigenlijk de aarde draait. Steeds mijn camera verzetten en bijstellen. Hieronder een collage zoals je eclips te zien kreeg. De volgende bloedmaan duurt nog eventjes deze is in 2033 šŸ™‚

maan collage

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>