nov
2015

27 |

Posted by
No comments
Kensington 6

De band Kensington stond op 25 en 26 november in Ziggo Dome. Best bijzonder voor een Nederlandse band om twee keer Ziggo Dome uit te verkopen.

Kensington is Populair, dat liet de band wederom weer zien in Amsterdam.

In het voorprogramma zat Orange Skyline, een jonge groep uit Groningen. Stefan van der Wielen, de leadzanger, was op zijn geheel eigen manier aanwezig en wist het publiek mee te krijgen in hun muziek.

 

Orangeskyline 4 b&w

 

Daarna was het zover: Het Moment waarop de zaal gewacht had. Kensington met de bandleden Eloi, Casper, Jan en Niles kwamen het podium op.Heel de Ziggo Dome ging uit hun dak bij de eerste tonen van Riddels en het bijbehorende vuurwerk.

 

Kensington 10 b&w logo

 

Kippenvel. lekker rauw maar tegelijkertijd oh zo mooi. Eloi’s aparte stemgeluid zuigt je helemaal mee in de songs. De grote videoschermen op de achtergrond gaven het podium een extra dimensie. Hierop waren de bandleden zelf te zien video. Ook vuurwerk, flinke bas, de muziek, de extase, de vele mensen in de zaal: alles klopte om dit tot een geweldige Kensington avond te brengen.

 

Kensington 5

 

Volgend jaar staan ze weer in de Ziggo Dome op 11 en 12 november 2016. Zeker tot volgend Jaar šŸ™‚

 

Kensington 1 b&w logo

 

 

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>