nov
2015

30 |

Posted by
No comments
CURLS FENNA 6 b&w logo

 

Fenna Ramos was vandaag in mijn studio. Zij had ook destijds gereageerd op mijn oproep voor mijn project CURLS.

Wat ben ik blij met haar, wat een mooie bos met krullen. Met de shoot klikte het gelijk waardoor we mooie, intieme en leuke foto’s hebben kunnen maken. Fenna speelt ook in musicals. pas nog in Dreamgirls. Nu op het moment speelt ze in de musical ” Grease” die door het land gaat. Dus wil je haar zien spelen !

CURLS FENNA 5 b&w logo

Het project CURLS gaat heel makkelijk over krullen. Hierin wil ik laten zien hoe mooi dit is. en niet alleen maar de krullen maar het plaatje op zich kloppend maken. Dat vind ik vandaag weer goed gelukt. Fenna bedankt voor deze leuke middag šŸ™‚

 

CURLS FENNA 4 b&w logo

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>