nov
2015

24 |

Posted by
No comments

Project CURLS is onlangs in oktober van start gegaan. Hierin wil ik mensen fotograferen met Krullen.
Eerste instantie wilde ik een man en vrouw, jongen en een meisje ervoor pakken. Maar een oproep op Facebook kreeg ik wel meer dan 100 aanmeldingen.Ga hier maar eens 4 uitzoeken dus dat lukte me ook niet hihi. Dus ga nu een hele serie maken met , blonde krullen,rode krullen, donkere krullen van jonge kids tot volwassenen. met ervaring en geen ervaring.
Uiteindelijk wil ik met een serie ervan gaan exposeren dus Oosterhoutse ondernemers heb je een mooie grote wand vrij waar een groot aantal mooie werken kunnen hangen voor een expo laat het me weten šŸ™‚

Ik heb afgelopen weekend en in okt in totaal nu 5 shoots gehad en wat heb ik toch een wereldbaan om dit te mogen en kunnen doen.
Binnenkort staan en weer een aantal op de rol en ook twee musical sterren die nu schitteren in de musical Grease. Fenna Ramos en AnneFleur Van Den Berg komen ook bij mij in de studio voor mijn project. Hier ben ik natuurlijk erg trots op dat ik deze twee mooie mensen op de foto mag zetten.
Dus houd mijn Facebook,Instagram en natuurlijk mijn site in de gaten voor de update
CURLS

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>